Vår-Trexen 2014

Mount up Gentlemen!

Vår-Trexen 2014 har ett datum! På Kristi himmelfärd, torsdagen 29e Maj, ses vi i Spillersboda hamn.

Konceptet är fortsatt densamma, längst fisk vinner Sveriges hårdaste gäddtävling. Vare sig det är 107,110 eller 130cm så går någon av deltagarna hem med vinstpotten i fickan. Givetvis ställer Abu-Garcia upp med en fin bonus till vinnaren i år igen!

Förra våren tog Fredrik Svensson i PFC hem vinsten med en monstruös 130cm+ gädda! Förhoppningsvis ser vi en tightare resultatslista i år 😉

För att anmäla er kontaktar ni antingen mig via ett mail till Info@sportfiskeprylar.se eller personligen i butiken. Max deltagarantal är 30 båtar!

Återkommer med mer information i början av maj.

Ha det/ Adam

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.