Tvådagars; trolling vs spinn

Tja!
hade ”långhelg” så bestämde med stammisarna Danne och Kalle att dra en tvådagars i mina hemmatrakter. Första dagen var halvt kaos med rampbekymmer men en skön dag, vi trollade med varierade beten men flest landades på Platypus och Jake!

20121007-201151.jpg
Den sjukaste gädda jag skådat på länge, var tvefärgad över huvudet och hade en nacke som gav den en monster lik profil haha

När vi skulle traila upp så körde vi fast och fick mecka med det tills en förbipasserande man (skrämmande lik E-Type) slet tag och hjälpte oss ur dramat. En helg-hjälte av rang!

Dag två spinnfiskade vi i skärgården med gummi och wobbler, började segt men artade sig snabbt till att bli en riktigt bra dag. 13 fisk med en topp på 5 pannor. Sköna hugg och på nya ideer med 🙂

20121007-201333.jpg
En 5+ på stort gummi, lät betet pendla in 3-4 meter från båtkanten och när det stanna tog det tvärstopp

Onsdag blir det pass igen, ha det!

Det här inlägget postades i Beten, Fiskepass, prylar, Tävling, Team 2 live crew av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.

2 reaktion på “Tvådagars; trolling vs spinn

  1. gummi måste vara en favorit eller ? stort sett det enda jag fiskar med, ruskigt effektivt. bra blogg adam 🙂

Kommentarer inaktiverade.