TREX GÄDDAN HÖSTUPPLAGAN 2015

Hej! Nu är tiden kommen att släppa platser till prestigefyllda Söder Sportfiskes TrexGäddan. Höstupplagan går som sedvanligt från Trosa.

Viktig information: 

Deltagarna som mailat mig har fått ett svarmail med information om en förskottsbetalning på 500 kronor. Dessa pengar dras av från eran startavgift. Dvs. (2manna lag =1500 vid start. 3manna lag= 2500 vid start.)

Sjösatta och klara 06.45. 07.00 har vi kaptensmöte och starten dryga 30 minuter senare. Tävlingen avslutas 17.00 middagen 17.30. Söder Sportfiske 1s båt är startbåt.

Längst fisk vinner. Inga konstigheter. En tävlingsjury á 3 man kommer att utses på morgonen vid kaptensmötet. Vi ser inga gränser på fiskeområdet men respektera fiskeförbudszoner samt hastighetsbegränsningar.

Vi ser det obligatoriskt att delta i middagen och applådera fram vinnarna. 

Den 7e November möts vi vid rampen i Trosa Hamn.

Konceptet är som alltid. Längst gädda vinner hela potten och generöst nog bjuder resterande tävlande på middag. Var man betalar in sin del per lag, startavgiften är 1000kronor per person.

För att anmäla sig till Trexgäddan behöver du maila till Orreadam@gmail.com med lagnamn och antal deltagare. Jag kommer senare i veckan att följa upp ditt mail med ett svar.

Tidigare år har vi tyvärr haft sena avhopp och då maten måste förbokas ser vi gärna att man som deltagare meddelar i tid om sitt avhopp och därmed tillåter andra att delta i tävlingen.

Har ni frågor angående Trexgäddan så maila gärna eller ring till butiken.

Nedan följer en preliminär startlista.

 1. Söder Sportfiske 1
 2. Mac, Ben & Jerzys
 3. Team Hardstyle
 4. Team FPS
 5. Sjö & Havsguiderna
 6. Team Fiasko
 7. Team Sjöbjugg
 8. Team #Sjöbös
 9. AC NoFish
 10. Team Dragon/ GTC
 11. Lindahl fiske & natur
 12. HållTrouten
 13. Team Dajm
 14. Team Skeppa
 15. Team Sjövilt
 16. Woodstock
 17. Team Bat Fastards
 18. Team Brunnberg Lures
 19. Team Superpuppa
 20. FiskeDan.se
 21. Team Pickerel V.I.S.H.
 22. Team Hugget
 23. Anytrex
 24. Team Berglind
 25. Trosa Fiskeguide
 26. Team Vafan Hände
 27. Royal Pikes
 28. Team CWC 

Kommer att uppdateras allteftersom Anmälningarna ramlar in.

Mvh Adam @ Söder Sportfiske.

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.