Tips och Trix III

Tja! Mera tips och trix! Hade en gädda som tuggade av paddeln på en av mina storshaddar igår. Istället för att kasera den med gråten i halsen så kan man göra om den till en högeffektiv ”spinnarjigg” aka Adams muppjigg:)

Ta jiggen aptera/sy igenom en lina(nylon eller flät) från skallen till rumpan.

20120816-202616.jpg

Knyt fast ett spinnarblad med lekande i rumpänden och se till att det är spänt så ingen lina hänger fram, knyt fast i skallen sen! Poof! Klart! 😀

20120816-202811.jpg

Det här inlägget postades i Beten, prylar, Team 2 live crew av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.

2 reaktion på “Tips och Trix III

  1. Det funkar fint med olika jiggar och även på gös :), kolla min blogg inlägg, man kan se skeden hänger från gösens mun. Tackar för en trevlig blogg!

Kommentarer inaktiverade.