The season continues!

Tja! Idag stack jag ut på isarna med Calle och hans polare Fredrik. Vi var superladdade och hade siktat in oss på en djupränna mellan två grundtoppar, tafsarna bytta och fiskegudarna tillbedjade.

Tog oss längre tid än vad vi hade tänkt att komma ut på positionen men efter många om och men så var vi ”all set”.
Snabbt krokar Fredrik en 3,5 kgs fisk och strax därefter min tur, en 3 kilos där med. Det fäller på bra under dagens gång men dem stora lyser med sin frånvaro.. Dem som väl biter är försiktiga.

Efter lunch lyckas jag landa en fisk som vi tippade på 6-6.5 kilo och runt metern. Dagens bästa än så länge.

20130120-222905.jpg att tillägga var vädret sjukt speciellt, från soligt vårväder till kaotisk snöstorm. Kändes lite som en polarexpiditon ett par gånger 🙂

När skymningen kommer slutar det nästan helt att fälla, men sen kommer ett enstaka på ett fri-spö. Mitt spö!
Springer dit och sätter krokarna på en stilla stående fisk, efter en kort fight landar Calle henne. Vi väger henne till 8.00 (tog ej längd)

20130120-223256.jpg kralligt kranium för en sån fisk!

Nöjda med dagen börjar vi packa ihop när mörkret faller. Det flaggar en sista gång för Calle som smackar i ett monster-mothugg. Så hårt att ice pike spöt blir tvådelat! Ovärderligt roligt 😀

Dagen slutade på 17 fisk upp och ca 40 fäll. Topp på 8.0 och en 6+ fisk 🙂
Imorgon är det garanterad träningsvärk, men en välförtjänad sådan. Tack till Calle och Fredrik för utomordentligt sällskap!

Det här inlägget postades i Allmänt, Fiskepass, prylar av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.

En reaktion på “The season continues!

  1. Bra jobbat!
    Hoppas den här #”#!#¤!¤¤! kylan försvinner så man kan komma ut på isen själv!

    Mvh mini Mats

Kommentarer inaktiverade.