Tail time!

Här i veckan kom det in en laddning Bb-tailar och Pewe-tailar!

Passade på att knycka med mig en Bb-tail i old-school papegoja innan jag stack ned till polaren Robin för ett dagspass.

Nötte hela morgonen fruktlöst med denna medans Robin drog fisk på fisk med en chockrosa supershallow BB-tail. Som tur var hade han två med sig! Det gav mig ett par mindre fiskar att knycka denna! Självförtroendet infann sig och tillslut

losnade det på papegojan med!

Dagen slutade på 17 gäddor med 4kg, 5,5kg och 6,9 på topp. Assköna hugg! 🙂 disigt och regnigt, men torrt och skönt i bass-pro stället.

20131028-212635.jpg

20131028-212710.jpg

Nästa pass blir trex-gäddan!
Är supertaggad med hårt motstånd och många duktiga fiskare, kommer fiska med Pierre och Snoken som kan sina hak!:)

Ha det!

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.