Spinnfiske med Robban och Henke

I lördags körde jag, Robban och Henke från butiken ett pass i skärgården. Första stället vi stannar på är det kladdvatten och fullt med ryssjor utlagda… Känns inte glödhett så vi drog till klarare vatten och där kryllade det av gäddor som smällde på och följde efter våra beten. Ganska snabbt drar Robban ett långkast in i en vik och på lång lina kliver en 6,8kgs på och smäller en Buster jerk.

20130513-074159.jpg

Det nappar på en del och när vi glider in mot land för att luncha ser vi ett gäng gäddor skygga för båten, vi kastar från land i en världens minsta potta och lyckas panga upp 9 gäddor rätt fort.
På ett annat ställe hittar vi varmare vatten och då börjar både Henke och jag kasta med spinnerbaits, ganska omgående krokar jag på en fisk som väger exakt som robbans tidigare, jävligt kul hugg på spinnare!

20130513-074627.jpg

Totalt petade vi upp 38 gäddor och missade en mängd gäddor.

Det här inlägget postades i Allmänt av Martin. Bokmärk permalänken.

Om Martin

Martin jobbar som säljare på Söder Sportfiske, han är även ansvarig för våra reklamationer samt vice postorderansvarig. Martin är trevlig, nogrann, påläst och serviceinriktad med en energi som bara ungdomar besitter. Intresserad av de mesta fisket och specimenmetet ligger närmast till hands. Martin har ett gäng fina fiskar på samvetet och den här killen är fiskesugen dygnet runt. Vi är otroligt nöjda med att vi har knutit Martin till oss.

2 reaktion på “Spinnfiske med Robban och Henke

  1. Snyggt! De handlar inte bara om å fiska du måste tänka som en gädda, äta som en gädda, sova i badkaret och bada i vassen!

Kommentarer inaktiverade.