SommarFluffer?!

Alla ni som sitter på Fluffers från Mangeboy (MB79) och väntar på kallare vatten.. Testa att fästa ett 10grams bly under hakan på betet och fiska hem snabbt med många spinnstopp och hastigheter..
Ruskigt hett! Dem sista Fluffers i butiken rasslar snabbt iväg..

Imorgon blir det ett pass med Robban och Johan ”Bjerks” på mälaren, Fluffers och shaddar samt några hemmafixade/återupplivade mjukbeten ska med 😉

20120818-161325.jpg

Skitfiske!

Det här inlägget postades i Allmänt, Beten, prylar av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.

2 reaktion på “SommarFluffer?!

  1. Är vråltaggad på att börja köra stora gummibeten i höst och skulle behöva tips på spö.

    Grym blogg 🙂

Kommentarer inaktiverade.