SöderTrex våren 2016


Hej alla tävlingssugna.

Trexgäddan är en tävling i klassen ”winner takes it all”. En fisk vinner, den längsta fisken. Inga andra platser eller flest godkända gäddor etc.

Tävlingen startar 29e maj från Furusunds skärgård ifrån hamnen i Spillersboda söndagen den 29/5. Vi möts alla upp för utdelning av måttplankor samt kaptensmöte.

Tävlingen.

Längst fisk vinner den totala summan av samtligas startavgifter. Summan för att vara med i Trexen är 1000kr per person. Max antal deltagare är 30 lag.

Säkerhetskrav: flytväst på samtliga (overall och överlevnadsdräkt) håll hastighetsbegränsningar. Respektera avstånd för andra båtar vid fart som fiske.

Det finns inga gränser på tävlingsområdet utan det enda kravet är att man skall vara sjösatt vid kaptensmötet och tillbaka på plats innan tävlingsslut. Att traila upp sin båt och rampa i vid annan plats är förbjudet.

Fisken skall mätas med nosen i överkant på måttplankan och sedan mäts med den längsta fenans spets. Otydligheter med fotot och fisken kan komma att diskvalificeras. Tävlingstiderna är mellan 07.00-18.00.

Efter tävlingsslut möts vi på en restaurang där vi tar emot kamerorna och sorterar ut vinnaren/vinnarna. Det är obligatoriskt att deltaga i middagen.

Maila din anmälan till Orreadam@gmail.com med rubriken Trexvår16. Var nogrann med titeln då mail lätt försvinner. 🙂

I din anmälan skall du skriva lagnamn, antal deltagare, kapten med telefonnummer samt eventuella matallergier.

Vid anmälan vill jag ha in 500 kr per lag i föranmälan, detta är då vid flera tillfällen lag inte dykt upp till tävlingsstart. Då vi förbokar antalet måltider vill vi täcka upp för avhopp.

Det finns boende i närområdet om man är intresserad av att stanna över. Ramper finns vid Solö brygga, Spillersboda och Bergshamra.

Föranmälningsavgiften är ej återbetalningsbar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren/vinnarna.

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.