Sjukt coola nyheter hemma från Phantom Lures!

Nu har vi precis fått in en laddning med nya tailbetet från Phantom, betet går under namnet HardHead och finns i två olika storlekar: 23 cm och ett riktigt fetto på hela 30 cm.

Phantom HardHead görs i USA, där kroppen består av en solid slagtålig plast och en mjuk stryktålig curly tail som skruvas på enkelt på en kraftig skruv.

Lockelsen är en extremt mångsidig, det är ett ”PULL” eller ”JIG” bete med två skruvinsatser fram och bak på betet där man enkelt kan skruva in olika vikter för balans och olika gång. Betet sjunker ungefär en fot per sekund om man skruvar bort vikten, lägger du till vikt i nosen så får du en jiggeffekt, sätter du vikt bak på betet så för du ett coolt vertikalbete.

Vi har även fått in en laddning med Phantom Softtail, både en ny liten varitant som är ca 11 cm lång samt den vanligt storleken. Kolla alla färger här Länk>>

Du hittar alla nyheter och beten från Phantom här Länk>>

Det här inlägget postades i Allmänt av Nicklas Jonsson. Bokmärk permalänken.

Om Nicklas Jonsson

Nicklas är VD på Söder Sportfiske och har huvudansvar för vår e-handel och utvecklingen av vår webshop, han besitter ett fantastiskt driv och engagemang för att ta vårt företag framåt. Nicklas jobbar tillsammans med Henrik med inköpen och sortiment och är hela tiden på jakt efter nya, unika och kvalitativa produkter att ta in i sortimentet. Privat brinner han för fisket och fiskar så fort det finns en minut över. Helst av allt gädda eller vertikalt efter gös men är allätare och kör allt från havsfiske till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 1760g och 5+ gös Har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16k+), striped marlins (80+), malar och stora hälleflundror (154cm).