Senaste passen…

Tja! Hann med tre pass i helgen- två halvdagar och en heldag.

I fredags stack jag ut på ett morgonpass med Max och jiggade lite abborre. I lördags vart det lite mete med strömming på eftermiddagen. Inga märkvärda resultat överhuvudtaget:(

Idag stack jag ut med Patrik och Per på ett regelrätt gäddpass. Vi körde nästan uteslutande med gummibeten och tail, 30 cm shaddsen dominerade på morgonen och sedan började swimbaits och tail ta över mer och mer. Ruskigt segt efter lunch, Max ringer och rapporterar in 41 gäddor under 3.5 kg i södra skärgården och vi har 12.

Vid en djupvass testar jag ett sjunkande mjukbete och rippar hem det över bottnen. I andra kastet smäller det till ordentligt och jag krokar vad jag tror en bättre gädda, men fisken trycker bottnen och tillslut visar sig. Det är en gös!? Sjukt otippat! Väl i håven är det svårt att bedömma storleken på gösen men nytt pers är det iaf..
6.32 kilo! Vart riktigt förvånad! Efter några rappa bilder får hon simma hem 🙂

20120625-230747.jpg

Härlig topp på dagen som slutade på 20gäddor med en 4.5 kilos för patrik på topp ( brände en riktig kloss i sista kasten) samt en grym gös för mig på 6.3 kg. Nästa pass hamnar hos Jonas uppe i dalarna. Tack o hej!

20120625-230850.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.