Senaste ismete bravaderna!

Tja! Har haft lite annat än bloggen i huvudet på sista tiden. Har hunnit med två pass på gädda sen senaste uppdateringen.

First things first; var ute med Calle och körde på en sjö i närheten.

Fisket var segt men hurtiga som vi är hade vi grejorna ute innan soluppgången(!) efter att ha landat en mindre snipa och ett knippe blindfäll så kommer regnet och därmed blåsten.. Ca 10m/s+ och några plusgrader gjorde all snö till slask på nolltid.

Vi krigade på och vid dagens slut hade vi 7fisk upp och en topp på 6.5 (som vi gissade till 10+ innan han kom ur hålet) jag landade 2 fisk runt 5,5. Utöver det kanske 30 fäll. Mycket springa 🙂

20130207-230144.jpg
Calle med dagstoppen, ni förstår nog med tanke på huvudets storlek 😉

Finns nån ful bild på mig med, men den får ni inte 🙂

Pass nummer 2: tog med min käre skåning Michael ut på lite ismete, han var inte sugen bör tilläggas.. Grillade burgare, kaffe och massa kakor hjälpte till på vägen! Vi kom ut i strålande sol och vindstilla, fick ut spöna i vettig tid och satt bara och njöt tills dagens slut 🙂

En ganska händelsefattig dag men vi petade upp 3 mindre gäddor och en fin abborre som hade tagit andra till florida… 😉 utöver det räknade vi flygplan och skrattade gott åt en tjädertupp som fick för sig att köra lite bugg med vipporna!

20130207-230729.jpg en abborre på droppet med mörten

Nästa pass för mig blir med dalmasarna Thomas och Jonas.
Jonas är en gourmand av rang, så maten ser jag fram emot nästan lika mycket som fisket 🙂

Tills dess, köp en Backlip för snart är det vår och riktigt gäddfiske!

Det här inlägget postades i Allmänt, Fiskepass, Team 2 live crew av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.