Riktig coola nyheter från CWC / Strike Pro

Dessa beten har ni aldrig sett förr, kolla in vad som komma skall från CWC. Kommer under 2014 men kan vi hålla oss tills dess?

Nya färger på Buster Jerk (Hot Cod ser ju bissart snygg ut)

Nya färger på Buster Jerk (Hot Cod ser ju bissart snygg ut)

Buster Spoon

Buster Spoon

Buster II Deep

Buster II Deep

Buster II Crank 12 cm

Buster II Crank 12 cm

Bandit Deep 20 cm

Bandit Deep 20 cm

Bandit Crank 20 cm

Bandit Crank 20 cm

Tune up your lures with Strike Pro PowerDots available in white and orange. 9 pcs per chart. 3 X 1 g, 2 g and 3 g.

Dessa små filurer kallas StrikePro PowerDots och fungerar som blyklistermärken, perfekt att blya sina beten med för att få till det exakta ”hänget” i ditt bete. Kommer i vit och orange som är den mest vanliga bukfärgen på ett bete. 9 st per karta fördelat 3 x 1 g, 2 g and 3 g.

Som sagt, det finns en del smarrigt att se fram emot från CWC. Kan även säga att det kommer ett par riktigt coola gummibeten också, var med Trumman och provfiskade dessa i Rugen i våras.

Håll ut!

//Nicklas

Det här inlägget postades i Allmänt av Nicklas Jonsson. Bokmärk permalänken.

Om Nicklas Jonsson

Nicklas är VD på Söder Sportfiske och har huvudansvar för vår e-handel och utvecklingen av vår webshop, han besitter ett fantastiskt driv och engagemang för att ta vårt företag framåt. Nicklas jobbar tillsammans med Henrik med inköpen och sortiment och är hela tiden på jakt efter nya, unika och kvalitativa produkter att ta in i sortimentet. Privat brinner han för fisket och fiskar så fort det finns en minut över. Helst av allt gädda eller vertikalt efter gös men är allätare och kör allt från havsfiske till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 1760g och 5+ gös Har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16k+), striped marlins (80+), malar och stora hälleflundror (154cm).