Pelagiskt gösfiske och gäddspinn!!

Fredagen ägnades åt att försöka släppa en stor jigg ner i gapet på en stor gös. Detta var exakt vad min kompis Patrik gjorde… Trots hård vind lyckades vi backa upp på ett fint eko som vi släppte på, först visade gösen inget intresse men efter några sekunder steg den och sög i sig en 9″ slug-Go i bubbelgumfärgen! Gösen blev helt galen men jag lyckades kasta mig ut efter den med håven och skopade upp den stora fisken!
86cm och 7,53 kg tung innebar ett nytt båtrekord för Patrik!

20121105-174647.jpg
Mäktig fisk!

På lördagens schema stod gäddfiske med Henke och Patrik, det började hyggligt med Henke som krokade en fisk på 5+ i första kasten sen blev det tyvärr bara trögare och svårare ju längre dagen gick!
De nya Andree-jiggarna provades att fiskas med weedlesskrok i växterna och levererade fisk. Ett bete som kan vara värt att ha i betesboxen då växterna går högt upp!
Även de nya jerkspöt från Abu Garcia i samarbete med SvartZonker testades och måste säga att spöt var skönt! Mycket pulver utan att vara för ”pinnigt” eller för styvt!

20121105-175213.jpg
Bästa betet för dagen var ändå buster jerk spöket och red tiger!

Det här inlägget postades i Allmänt av Martin. Bokmärk permalänken.

Om Martin

Martin jobbar som säljare på Söder Sportfiske, han är även ansvarig för våra reklamationer samt vice postorderansvarig. Martin är trevlig, nogrann, påläst och serviceinriktad med en energi som bara ungdomar besitter. Intresserad av de mesta fisket och specimenmetet ligger närmast till hands. Martin har ett gäng fina fiskar på samvetet och den här killen är fiskesugen dygnet runt. Vi är otroligt nöjda med att vi har knutit Martin till oss.

En reaktion på “Pelagiskt gösfiske och gäddspinn!!

Kommentarer inaktiverade.