Mera Ismete, Dalabesök

Tjäna!

Ett par polare från Avesta, Thomas och Jonas, kom ned på en dags ismete i skärgården. ska fatta mig kort, vi hade fullt upp hela dagen. Svårt att räkna hur många fäll och fisk-upp  vi fick, men uppskattningsvis ca 55-60fäll och 35-40 gäddor. Fiskarna var bra fördelade på oss tre och vi kunde åka hem med en tom mörthink och ömmande leder.

Även Jonas fick en 3 kilos på pimpel vid nedsläpp, helt galet. 

 

Tillråda på detta så blåste det 4-5sekund och snöade horisontellt så det gjorde våra spön kamouflerade i snö!

Som vanligt när man fiskar med dessa grabbar är käket prio nummer 1! Idag vart det en indisk nudelwook som sköljdes ned med kaffe och en moods 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.