Heldag!

Imorgon blir det en heldag solo på sjön! ska sikta på att spinnfiska haken där jag hade kontakt med större fisk i våras.

Idag testade vi att flötestrolla med mört i en av sjöarna. Det gick prima tills det blåste upp så mycket att vi bröt, inget märkvärdigt landat men är alltid kul att testa nya metoder!:)

Glömde även bort att bait tamern låg i vattnet då jag gasade in till land.. Får fiska ny mört om jag vill köra live bait igen :/

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.