Galet och då menar jag galet fina beten från JW Lures på väg!

Fick precis ett mail från Jimmie på JW Lures att våra beten är postade och på väg till butiken! Kommer på måndag! Här är en liten teaser. Vi har beställt både Backlip och den större varianten Fläskläppen. Dessa beten är relativt nya på marknaden men redan en stor favorit hos många. Fiskar otroligt bra.

20120831-181243.jpg

20120831-181327.jpg

JW Backlip
Längd: 18cm
Vikt: 80gr
Djupgående: 0,5-4m

Typ av bete: Sakta sjunkande spinnbete med ett rörelsemönster som påminner om en blandning av wobbler, crank och slider! Den rullar kraftigt och bellyflashar mycket villket eftersträvades för att även locka fisk att uppmärksamma betet och förhoppningsvis stiga även långt underifrån såväl som för att funka bra uppe i de grunda och grumliga marerna och vikarna!

Fläskläppen är 22cm lång och 130gr tung ‘Rügen-edition’.

Det här inlägget postades i Allmänt av Nicklas Jonsson. Bokmärk permalänken.

Om Nicklas Jonsson

Nicklas är VD på Söder Sportfiske och har huvudansvar för vår e-handel och utvecklingen av vår webshop, han besitter ett fantastiskt driv och engagemang för att ta vårt företag framåt. Nicklas jobbar tillsammans med Henrik med inköpen och sortiment och är hela tiden på jakt efter nya, unika och kvalitativa produkter att ta in i sortimentet. Privat brinner han för fisket och fiskar så fort det finns en minut över. Helst av allt gädda eller vertikalt efter gös men är allätare och kör allt från havsfiske till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 1760g och 5+ gös Har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16k+), striped marlins (80+), malar och stora hälleflundror (154cm).

2 reaktion på “Galet och då menar jag galet fina beten från JW Lures på väg!

  1. Är det en jigg eller jerk eller både och?

    Ser ut att finnas sjukt bra färger i alla fall. Höst-godis!!

    Mvh Mini Mats

Kommentarer inaktiverade.