Gäddpass i södra

Tja! Är ute med kollegan Jimmie och stammisen Conny (svensk mästare i gäddfiske) vi kör idag i södra skärgården i jakt på hösttjocka gäddor och en och en annan braxnacke..

Än så länge är det segt och svårt att få dem att ta ordentligt på betena, haft ett 10tal missade kontakter och hugg och landat 4 fisk.. Jimpa leder, jag ligger på nollan, conny har en liten. 3-1-0

20121021-125225.jpg

Det här inlägget postades i Allmänt, Fiskepass, Team 2 live crew av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.

En reaktion på “Gäddpass i södra

 1. Hej Adam!!
  Önskar dig & Jimmie ”skitfiske & kraftigt böjda spön”
  Alltid lika trevligt & givande att läsa dina samt övrigas inlägg på bloggen ”Söder Sportfiske(sportfiskeprylar.se)”
  Ni är sannerligen sanna sportfiskenördar ”tummen upp”

  Mvh/David ”gösen”

  Ps true sportfishing is not an hobbie-Its a way of living ds

Kommentarer inaktiverade.