Gäddfiske & Wiskey i Skottland


På onsdag morgon går planet till Skottland, då kör vi första resan med Glen Grant Fishing Experience där vi på Söder Sportfiske har blivit ombedda att hjälpa till med att hitta coola och heta fiskevatten. Vår ambition är att tillsammans med Glen Grant minst BI0-122 en gång per år ordna en drömresa utöver det vanliga för fiske- & wiskeyintresserade. Och första resan går som sagt till Skottland och på onsdag bär det av. Vattnet är hemligt så kommer det vara alla resor vi anordnar framöver.

En utvald skara om åtta fiskare (inkl mig själv och henrik) kommer att flyga till Aberdeen i nördöstra delen av landet. Första dagen är ett besök på Glen Grants destilleri i Rothes inplanerat och sedan går resan söder ut med bil. Torsdag till Söndag bor vi på ett pensionat i derekt anslutning till vårt huvudsakliga fiskevatten, vars kvalitet har fått högsta betyg av The Scottish Environmental Protection Agency (SEPA). Fiske kommer ske från både land och båt och vi ser fram emot att slå sjöns tio år gamla gäddrekord på drygt 19kg. På söndagen flyger vi hem från Edinburgh,
074-676 många fiskeerfarenheter och minnen rikare. En utförlig rapport och bilder från årets resa kommer att publiceras här på webben. Planeringen för Glen Grant Experience 2013 är redan igång. Anmäl ditt intresse på www.glengrantfishingexperience.se så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen.

Håll tummarna för oss!


Mvh
Nicklas

Det här inlägget postades i Glen Grant Fishing Experience av Nicklas Jonsson. Bokmärk permalänken.

Om Nicklas Jonsson

Nicklas är VD på Söder Sportfiske och har huvudansvar för vår e-handel och utvecklingen av vår webshop, han besitter ett fantastiskt driv och engagemang för att ta vårt företag framåt. Nicklas jobbar tillsammans med Henrik med inköpen och sortiment och är hela tiden på jakt efter nya, unika och kvalitativa produkter att ta in i sortimentet. Privat brinner han för fisket och fiskar så fort det finns en minut över. Helst av allt gädda eller vertikalt efter gös men är allätare och kör allt från havsfiske till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 1760g och 5+ gös Har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16k+), striped marlins (80+), malar och stora hälleflundror (154cm).