Flötmete efter gädda

Var ute igår och körde ett solopass efter gädda i en mar. Uppe med tuppen och lasta in prylarna samt hinken med betesfisk.

20121111-044425.jpg

Väl på plats började jag fiska efter ena kanten men vinden gjorde det omöjligt att få bra linkontroll så jag raffsade ihop prylarna och flyttade 75m bort så jag fick vinden i ryggen istället. Det nappade på riktigt bra under förmiddagen! Mellan kl 9-11 fick jag 8st gäddor där iaf en var 7kg+ och två st var 6kg+ riktigt skojj!

20121111-044556.jpg

Men efter den huggsexan fick jag endast en snärta till och bommade ett hugg! Grymt nice dag i skärgården!

20121111-044728.jpg

Nu vankas det trex! Jag, Adam å Anton ska se till att de blir vinst 🙂

Happy hunting!

Det här inlägget postades i Team 2 live crew av Robert. Bokmärk permalänken.

Om Robert

Robban är vice butikschef på Söder Sportfiske och är en kille med fantastisk energi och brinner för allt som har med fisket att göra, kan det mesta och ibland tror man att killen har memorerat varenda fisketidning som finns. Metefreak som likaväl fiskar havsöring i strömmen som gädda i skärgården. Robban har Gös 7+, Gädda 10+ och stora karpar på sitt samvete. Senaste storfisken är en spinnfiskad gädda på 11,9 kg som inhalerade en 30cm shadjigg i Rugen (Tyskland). Alltid hungrig på senaste teknikerna och testar det mesta som dyker upp på marknaden. Vi handplockade Robert och vår känsla visade sig vara helt rätt och vi är stolta över vår "värvning" till butiken. Fresta Robert med ett fiskepass och det är stor chans att han sliter sig loss och hänger med.