Filminspelningen som blev Succé

Tja på er, jag, Henke, Pierre och Adam var iväg för ett par dagar sedan och spelade in en film där man får hänga med oss ut på Spinnfiske efter STOR gädda.

Med oss hade vi Johan Ruhe från Kanalgratis då vi ville dokumentera denna dag som redan vid avfärd kändes stekhet, helt rätt förutsättningar och ett gäng sköna grabbar i båten som gillar att nöta och som har gäddfisket som största passion.

Ingen av oss visste egentligen vad vi kunde förvänta oss av dagen då det var ett nytt ställe och har man med sig någon som ska filma så brukar det ju bli fiasko – men inte denna dag. Personligen så hade jag min bästa dag någonsin i Sverige – Mycket stor fisk kom upp, bla. tog Henke en fin madame på 10.1 kg men fler stora gäddor landades denna magiska dag, bla. en riktig tjockis som visade bli mitt Svenska gädd-pb. Vi har allt på film!

Snart släpper vi filmen så håll utkik på vår Facebook, här på bloggen och på Kanalgratis.se!

Det här inlägget postades i Allmänt av Nicklas Jonsson. Bokmärk permalänken.

Om Nicklas Jonsson

Nicklas är VD på Söder Sportfiske och har huvudansvar för vår e-handel och utvecklingen av vår webshop, han besitter ett fantastiskt driv och engagemang för att ta vårt företag framåt. Nicklas jobbar tillsammans med Henrik med inköpen och sortiment och är hela tiden på jakt efter nya, unika och kvalitativa produkter att ta in i sortimentet. Privat brinner han för fisket och fiskar så fort det finns en minut över. Helst av allt gädda eller vertikalt efter gös men är allätare och kör allt från havsfiske till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 1760g och 5+ gös Har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16k+), striped marlins (80+), malar och stora hälleflundror (154cm).