En liten uppdatering om vad som händer på Söder Sportfiske just nu!

Nu börjar nyheterna rassla in, vi packar upp för fullt och butiken är nog fullare än någonsin. Med ett superår (2013) bakom oss så satsar vi ännu hårdare. Vi bygger om i butiken, vi bygger ut butiken… ja massa händer just nu. SÅ himla kul tycker vi. Vi har växt så det knakar helt enkelt och är idag hela 8 personer som jobbar heltid på Söder Sportfiske.

Vi har fyllt upp ordentligt med Söderjiggar, både i 25 och 30 cm. Massa nya färger kommer under nästa år, trots att vi redan har ca 30 färger. Men det är ju kul med nya färger :-). Söderjiggen har som många vet varit en succe, både försäljningsmässigt för oss men även fiskemässigt. Betet har fångat väldigt många gäddor över 10 kg och 3 över 15kg. Ingen har väl missat Jonny Thofeldts 18 plussare som är den största spinnfiskade gädda i modern tid i Sverige, tagen på en Söderjigg. Coolt tycker vi och jag lovar att vi är stolta.

Inom kort kommer förmodligen den största leveransen av St. Croix spön som någonsin gjorts till Sverige. Vi fyller på ordentligt med handgjorda beten och en del nya namn kommer dyka upp på väggarna. Savage Gear har galet mycket fina nyheter under 2014, BIOS kommer med ett gäng heta nyheter, bla. Busters fina gummibeten. ABU Garcia fortsätter med sitt SvartZonker samarbete och ett gäng coola nyheter kommer därifrån i år. SvartZonker kommer även med sin nya McTail V2, sina McRubbers och annat smått och gott. Vi pushar hårt för att SvartZonker ska ta upp sitt träbyggande igen och med lite flyt så får vi in en laddning… jag vet att Claes läääääängtar efter att få bygga beten i trä igen peppar peppar… JW Lures ångar på med sina inovativa skapelser och vi är som vanligt först med alla hans nyheter. JW Backlip, Stifflip och Shadlip är beten som vi är övertygade om kommer skörda stora fiskar under 2014. JWs nya plast tail är magiskt fin med en härligt profil som gäddorna kommer ha svårt att motstå. Wolfcreek fortsätter göra vackra och effektiva beten, en storsäljare hos oss är The Cub, vi har en lite mindre version som fiskat otroligt bra och som är populär bland våra kunder. Hans The Wolf jerk är också väldigt effektiv och lättfiskad. Wolfcreek har även börjat tillverka gummibeten och vi har valt att satsa på hans Wolfcreek Shad, ett galet fint gummibete som kan tacklas med både jiggskalle och shallow skruv. Vi forsätter att satsa på Shimano rullar, vi är störst i Sverige på Shimano och det är vi för att vi tycker Shimano gör bäst haspelrullar i världen. Den nya Calcuttan är också otroligt imponerande. CWC kommer som vanligt med ett gäng coola nyheter, den ballaste tycker jag själv är PigShad, har själv sett trumman in action med PigShaden och den är ruggigt fin. Även Bandit Shaden funkade riktigt bra när vi var i Rugen tillsammans. Fairpoint / Westin kommer också med galet mycket nyheter. Bla. Mike The Pike som kommer rocka vid trollingen, massa nya fina väskor, spön som är riktigt imponerande med mer med mer… Vi kommer även utöka vårt sortiment för att gjuta egna gummibeten, detta har varit en succe för oss och vi hoppas kunna ha ännu bättre lager på detta under 2014. Gäddflugfisket är onekligen på frammarsch, måste ge Nicklaus Bauer och Flydressing en eloge… Dom vet vad dom pysslar med dom där grabbarna, dels så lyckades dom fiska skjortan av Trumman och Claes (sorry grabbar) i Fly Vs Jerk och dom gör verkligen så man blir sugen på att damma av flugspöt igen med alla nya coola gäddflugor dom binder osv. Med det sagt så kommer vi självklart hoppa på tåget, vi har satsat rejält i år på gäddflugfisket och tagit in ett schysst sortiment, även med vadare och andra Vision/Flydressing prylar. Vårt egna Spö Grim Reaper är också på ingång, många som frågar efter detta och det borde anlända i butiken igen senast i mitten på Februari, både haspel och spinn. Detta var bara en kort sammanfattning om vad som händer just nu, det händer mycket mer… det vill jag lova.

Allt annat som händer får du reda på om du följer oss på Facebook, vi har många som ”gillar” oss nu, nästan 5000 personer och det är vi riktigt stolta över. Se till att gå in på vår sida lite då och då eftersom man inte ser allt i ”flödet” på Facebook…. Så du inte missar något 🙂

Här hittar du vår Facebook-sida:
www.facebook.com/Sportfiskeprylar.se

Välkommen in, som vanligt är vi fullt bemannade och redo att hjälpa till eller bara snacka lite fiske.

Skit(is)fiske på er!

//Nicklas

Det här inlägget postades i Allmänt av Nicklas Jonsson. Bokmärk permalänken.

Om Nicklas Jonsson

Nicklas är VD på Söder Sportfiske och har huvudansvar för vår e-handel och utvecklingen av vår webshop, han besitter ett fantastiskt driv och engagemang för att ta vårt företag framåt. Nicklas jobbar tillsammans med Henrik med inköpen och sortiment och är hela tiden på jakt efter nya, unika och kvalitativa produkter att ta in i sortimentet. Privat brinner han för fisket och fiskar så fort det finns en minut över. Helst av allt gädda eller vertikalt efter gös men är allätare och kör allt från havsfiske till mete. Har vid spinnfiske tagit flera 11+ gäddor med 13,78 kg i topp, abborre på 1760g och 5+ gös Har även landat stortorsk (19+), fina sejar (16k+), striped marlins (80+), malar och stora hälleflundror (154cm).

2 reaktion på “En liten uppdatering om vad som händer på Söder Sportfiske just nu!

Kommentarer inaktiverade.