Dag 2 i värmland

Dag 2 är över och vi är nästintill brutna på nötandet, segt segt och åter segt. 3 upp i vår båt, 2 i andra och blankt i tredje. Idag har vi haft fler hugg men sjukt petiga och nästintill bara på paddeln.

Thomas hade ett monsterhugg som rätade krokarna, brutala bitmärken! Några sekunder senare möter vi Mange och Stefan som haft en monstergädda på som även den rätade främre kroken och bockade beteslåset(!)

Nu blir det Oxfilé, nån flaska rött och mer skratt! Imorgon är det beräknat 3-4 minusgrader så alternativt tidig hemfärd är inplanerad.

20121027-195910.jpg ha det gott!

Det här inlägget postades i Allmänt, Beten, Fiskepass, prylar, Team 2 live crew av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.