Dag 1 från Värmland!

Yes! Dag ett avklarat, sitter och väntar på mat med ett glas finrött och eld i kaminen! Jiggriggandet är avklarat och super-laddade inför morgondagen.

Vi var upp runt 7 tiden lagom halvtrötta efter en sen natt med många skratt, laddar upp med en stadig frulle och ut i minusgraderna. Tar ett tag innan första fisken landas, för Thomas, så fortsätter det framtills lunch. (Jag och Mackan väntar på våra hugg fortfarande)

Efter en stadig muurikka lunch så bär

det av igen och knappt 10 minuter senare ringer 3e båten och rapporterar in en 9.7a på 119cm. En slank historia som förvånandsvärt var tandlös!

20121026-210349.jpg en glad Mange!

Jonas tar en tjockis på 97cm och vår båts största är knappa 4 kilo. Summa sumerum för dagen är 7 fisk för Thomas, 2 för Magnus och 1 för Jonas.
Har en bättre feeling inför morgondagen!

20121026-210620.jpg surt när lodet visar party men det verkar bara vara på skärmen det :/

Ha det gott

Det här inlägget postades i Allmänt, Beten, Fiskepass, prylar, Tävling, Team 2 live crew av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.

2 reaktion på “Dag 1 från Värmland!

  1. Kanske är party grenar och diskotek mörtar du ser på lodet 🙂 hoppas på grymt fiske imorgon, du tar en gris då Adam

    • Jag har ju tagit mina grisar på ett tag framöver 😉 håller tummarna för överlagt grymt fiske!:)

Kommentarer inaktiverade.