Adios!

Hej mina vänner!

Som några av er redan vet så ska jag följa rådet som dom gamla & visa alltid säger, ”du ångrar det du aldrig gjorde”. Och det är bra anledning nog för att jag skall packa mina matlådor och orientera mig bort till Asien under de kommande 6-7 månaderna!
Det kommer bli en backpackingresa så gudarna hukar sig, och med mina imponerande instinkter, överlevnadsförmågor, allmänbildning, geografikunskaper och allt annat som jag inte besitter så har samtliga kollegor bettat sina spargrisar på att jag antingen kommer hem efter någon vecka grovt traumatiserad och ev. adopterad, eller helt enkelt hemskickad ett par år senare i ett kuvert. Realist som jag är bettar jag då inte emot.. :]

Nåväl, vill lägga ett par goda ord åt mina kollegor, vänner och chefer. Vill tacka för att jag fått chansen att få delta i denna grymma liga som brinner så enormt för att driva det Svenska sportfisket framåt inom redskapshandeln, och såklart utanför. Att verkligen få ta del och se bakom kulisserna hur alla på bygget glöder för att få fram budskap, dela kunskap och att se andra lyckas är underbart, man kan inte göra annat än att glida med i rytmen och älska det! Tror det är få förunnat att man kan ha så kul med sina kollegor, chefer och framförallt alla grymma kunder och vänner som det ändå blivit! Det är nog inte i många branscher man har en sådan härlig och avslappnad relation till kunder och kollegor!
Man kan stappla in på jobbet med morgonhumör som en bakfull mattpiska och komma på sig själv 10 minuter efter öppning stå o garva o dricka kaffe med en stammis eller någon man aldrig träffat! Det är ju ändå i slutändan tack vare er kunder och vänner, konstigt nog, man varje dag glider in till knoget med ett leende på läpparna!

Nu stämplar jag ut och låter nästa arvinge få ta emot den tunga bördan att försöka få ner Martin på jorden!
STORT tack till Henke, Nicke, Berbatoff, Adam Abborre, Mc Dougles, Fiaskomatte (2), Jimpen och sist men inte minst, eller jo, helt klart minst: Martin!

PS: Var inte rädda för att göra frugan förbannad o bränn nu förfan matkontot på mellandagsrean!
”Du ångrar det du aldrig gjorde” eller hur var det?

peace
🙂

4 reaktion på “Adios!

  1. Fan va fett, helt rätt, du kommer inte ångra dig en sekund men du lär ju sakna gamla kneget & kollegerna helt klart, det hör man ju. 😉
    Jag sticker nu den 2:a jan med tjejen, ska jobba 3mån i Ao Nang, Krabi, hade ju vart magiskt o hooka nått om du befinner dig i närheten.
    Fiskar upp dig på fb!

Kommentarer inaktiverade.