Trexgäddan info!

Hej Alla Tävlingstaggade!

Nu är allt klart inför Söders Vår Trex-2014! Lagen är samanställda och planerna smidda. Vi kommer att som vanligt att hålla kaptensmötet ca 07:15 och vill helst att alla är itrailade och klara vid Spillersboda hamn. (Finns två ramper i området vägdirektioner finns i slutet av inlägget.)

Middagen serveras 18:30 på Furusundsvärdshus och sluttid för tävlingen sätter vi 18:00. Eftersom vi alltid har ett gäng med olika teams som reser långväga tycker både jag och Henrik att 18tiden är en bra tid för avslut.

Måttplankor delas ut vid start till vardera kapten. En jury kommer att utses på plats att döma utgången.

VIKTIGT!

Ta med en digital kamera med sladd. Jag kommer att ha med en laptop för att kunna ta emot bilder via sladd. (!!!!)

Väl mött, ses på torsdag! (29/5)

spillersbodarampen

solörampen

Det här inlägget postades i Allmänt av Adam. Bokmärk permalänken.

Om Adam

Adam jobbar som säljare på Söder Sportfiske. Otroligt driven och tänker på fisket dygnet runt. Gillar alla typer av fiskeformer men spinn- & Jerkfisket efter gädda ligger honom närmast hjärtat. Trots sin ringa ålder (20år!) har han placerat sig bra i tävlingar som 2a plats i St:Anna Pike Open hösten 2010 och där vann han även största fisk klassen. 3e plats i Trexgäddan hösten 2009 och 18e plats på Värtan cup 09. Har redan tagit gädda på 14+, 12+ och borrar över kilot, havsöring i skärgårn 6+. Har även ett gäng exotiska fiskar på samvetet som Tarpon på ca 30 kg, Barracuda på ca 10 kg och Large mouth bass på ca 3 kg. Vi är grymt stolta över att ha Adam ombord.